Inter Vivos esittelee urakehitystänne vauhdittamaan mallikelpoisen kesätyöhakemuksen.

Hei!

Olen Giuseppe, ensimmäisen vuoden oikeustieteen opiskelija Helsingin yliopistossa. Ilmoituksenne harjoittelupaikasta kiinnitti huomioni huikeana mahdollisuutena haastaa itseäni, kartuttaa ammatillista osaamistani sekä liittyä osaksi ainutlaatuista huippujoukkuetta. 

Olen luova mutta analyyttinen, sopeutumiskykyinen mutta jämäkkä ja ratkaisukeskeinen oma-aloitteinen tiimipelaaja. Nautin älyllisistä haasteista enkä kaihda vastuuta. Uskon vakaasti soveltuvani loistavasti huippuosaajilla kyllästettyyn työyhteisöönne ja koen, että osaamiseni voisi luoda teille merkittävää lisäarvoa.

Tein maakunnan ennätyksen minulle alakouluikäisenä tehdyssä antisosiaalisen persoonallisuushäiriön seulontatestissä. En pelkää mitään enkä ketään. 

Junior trainee -positio nimenomaan Toimistossa on poikkeuksellisen kiinnostava, koska mergers and acquisitions -praktiikkanne on niittänyt roppakaupalla kansainvälistä mainetta. Yritysjärjestelyjä koskeva sääntely ja sen soveltaminen vaativiin käytännön hankkeisiin on jotakin sellaista, minkä todellakin lasken intohimokseni. Näin kiinnostavan aihealueen parissa motivaationi ja siten myös kyvykkyyteni virittyisi kiistatta huippuunsa. 

Kaveria ei jätetä, ellei se käsillä olevan tehtävän suorittamisen kannalta ole ehdottoman välttämätöntä. 

Aiemmissa työpaikoissani olen saanut kehuja laskelmoivasta luonteenlaadustani ja kyvystäni peittää jälkiä, olivat ne sitten omia tai muiden ennen muuta people skillseistäni. Integroidun saumattomasti osaksi uutta työympäristöä ja tulen viime kädessä tavalla tai toisella toimeen monenlaisten ihmisten kanssa. Olen verbaalisesti kyvykäs useammallakin kielellä – puhun loistavaa englantia ja sujuvaa saksaa, ja suomeksi sanansäiläni vasta terävä onkin; tästä lienee kielenkäyttöä korkealle arvostavalla alalla merkittävää hyötyä.

Osaan laskea veret pieneläinten lisäksi suuremmistakin nisäkkäistä. 

Pidän itseäni enemmän koneena kuin ihmisenä. Minut tunnetaan, mutta minä en tunne. Jos tarvitsette tähtijuristia, minä olen se, jota etsitte. Jos tarvitsette jotakuta, joka hankkiutuu ei-toivotuista todistajista eroon ennennäkemättömän kliinisin elkein, minä olen todellakin se, jota etsitte.

Luulenpa siis, että olen juuri se, jota etsitte – ja te juuri sitä, mitä minä etsin. Minulla on osaaminen ja motivaatio; teillä on kosolti stimuloivia ja kehittäviä haasteita ratkottavakseni. Niinpä minä ja Toimisto olisimme the perfect match a match made in heaven, peräti.

Olen valmis osoittamaan kelpoisuuteni tehtävään parhaaksi katsomallanne tavalla. 

Ei ole mitään, mitä en tekisi saadakseni tämän työpaikan. Kykenen tarvittaessa hirvittäviin tekoihin. Toimin puhtaasti käytännön seikkojen, en moraalisten periaatteiden, rajoittamana. 

Ave antichriste, ave Satanas!

Kerron mielelläni itsestäni lisää haastattelussa. Toivottavasti palaamme asiaan pian!

Teidän,

Giuseppe